Geoff anderson TechnicalMerino Uldhandsker

199,00 DKK

Handsker i uld fra Danske Geoff Anderson.

 

Beskrivelse

Geoff anderson TechnicalMerino Uldhandsker i 96% ren merinould

Ja, Geoff anderson TechnicalMerino Uldhandsker ligner nærmest en almindelig arbejdshandske. Men tag ikke fejl – TechnicalMerino uldhandskerne er nemlig lavet i 96 % superfin merino uld. Det bevirker, at de er varme, lette og fugttransporterende. De varmer, selv når de er våde, og er hurtigtørrende.

Ulden absorberer og frigiver mere end ti gange så meget fugt, som syntetiske fibre og er derfor det ideele valg til fiskeri. Ikke alene forbliver dine hænder varme, selv når de er våde, du får også en fantastisk bevægelighed.

TechnicalMerino er temperatur-regulerende, og handskerne kan derfor bruges fra efterår til forår. I håndfladen er der gummi-dots, der sikrer dig et solidt greb om fiskestangen. Sidst men ikke mindst, så optager de ikke lugt. Uldhandsker giver den optimale komfort og varme ved fiskevandet. Og det er mange ude-menneskers foretrukne materiale. Man skal dog være opmærksom på, at uld ændre facon, når det bliver vådt og tørt igen. Det er derfor ikke ualmindeligt, at pasformen ændre sig efter brugen.

Denne model er med hele fingre, men handskerne findes også i en fingerløs model.

Generelt om TechnicalMerino tilbehør
Geoff Andersons innovative TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og komfortabel – selv under krævende udendørsaktiviteter.

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften. Fordi vores TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er de gode egenskaber permanente – de bliver ikke vasket ud over tid.

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geoff anderson TechnicalMerino Uldhandsker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0

Din varekurv