Geoff AndersonTechnicalMerino 18,5 micron Beanie hat

179,00 DKK

Merino hat fra Danske Geoff Anderson.

Beskrivelse

Geoff Anderson 18,5 micron Beanie i merinould er blandt de fineste, og letteste uldhuer på markedet. Selv om huen er meget tynd, har den stadig en stor isoleringsevne og yder derfor en god varme – selv på kolde dage.

 

Geoff Anderson 18,5 micron Beanie i merinould er så tynd, at den let kan sidde under en cykelhjelm eller under hætten på en hvilken som helst jakke.

 

18,5 micron Beanie er 100 % naturlig uld der er genanvendelig og biologisk nedbrydelig. Denne 18,5 mikron fine fiber absorberer fugt og genererer varme. Naturlig vandafvisende, antibakteriel og derved lugtfri. Woolmark® certificeret.

 

 

Generelt om TechnicalMerino tilbehør

Vores nytænkte TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og behagelig – selv under krævende udendørsaktiviteter.

 

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften.

Fordi vores TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er ydelsen permanent. Den bliver ikke vasket ud over tid.

 

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geoff AndersonTechnicalMerino 18,5 micron Beanie hat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0

Din varekurv