Geoff Anderson TechnicalMerino 18,5 micron Beanie

179,00 DKK

Beanie hat i ren Merino fra Danske Geoff Anderson.

Beskrivelse

Geoff Anderson 18,5 TechnicalMerino Beanie – fin uld med stor isoleringsevne

Geoff Anderson 18,5 TechnicalMerino Beanie i ren merinould er blandt de fineste og letteste uldhuer på markedet. Selv om huen er meget tynd, har den stadig en stor isoleringsevne og varmer godt – selv på rigtig kolde dage.

Geoff Anderson Beanie i merinould er så tynd, at den let kan sidde under en cykelhjelm eller under hætten på en hvilken som helst jakke. Beanie-hatten består af 100 % naturlig uld, der er genanvendelig og biologisk nedbrydelig. De 18,5 mikron fine fibre bortleder fugt og genererer varme.

Beanie’en er naturligt vandafvisende, antibakteriel og derved lugtfri. Woolmark® certificeret.

Generelt om TechnicalMerino tilbehør
Geoff Andersons innovative TechnicalMerino materialer holder dig kølig, tør, frisk og komfortabel – selv under krævende udendørsaktiviteter.

Nyd følelsen af uldens naturlige egenskaber og glæd dig over styrke og ydeevne fra de genanvendelige, syntetiske fibrer. Den fine balance mellem de tekniske fibre tillader overskydende fugt at fordampe fra huden og frigives i luften. Fordi vores TechnicalMerino materialer ikke indeholder kemikalier af nogen art, er de gode egenskaber permanente – de bliver ikke vasket ud over tid.

Kvalitetssikret med Woolmark®, Øko-Tex og ISO 9001-certifikationer. I serien finder du syv forskellige produkter fremstillet i tre forskellige materialer: Merino fleece, Merinould og Dri-release.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Geoff Anderson TechnicalMerino 18,5 micron Beanie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

0

Din varekurv