Hodgman H5 H-Lock Vadestøvle

1.799,00 DKK

Avanceret vadestøvle med prisvindende H-Lock system, der gør det muligt at udskifte sålen og tilpasse støvlen til ethvert terræn.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Hodgman H5 H-Lock Vadestøvle med udskiftelig sål

Hodgman H5 H-Lock er en avanceret vadestøvle med det prisvindende H-Lock system, som giver mulighed for at udskifte sålen på din støvle, så støvlen kan tilpasses ethvert tænkeligt terræn. Det innovative dobbelt-låsesystem sikrer samtidig, at sålen ikke falder af under brug.

Støvlen er konstrueret med et slidstærkt syntetisk materiale på overdelen og ekstra kraftigt gummi på områder, der er særlig udsat for slitage. En stødabsorberende letvægts EVA-mellemsål gør Hodgman H5 vadestøvlen behagelig at gå med og sikrer, at du kan fiske, uden at dine fødder blive ømme.

Hodgman H5 H-Lock vadestøvlen har et saltvandsbestandigt snøresystem, og en D-ring på støvlens overside giver et solidt fæstepunkt for alle Gravel Guards med hægte.

Ingen bryder sig om at slæbe vand med sig i støvlerne, så for hvert skridt du tager drænes vandet fra bunden af skoen og renser samtidig støvlen under vadefiskeri. Det helt rigtige vadestøvle til den kræsne lystfisker.

Yderligere information

Str

40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hodgman H5 H-Lock Vadestøvle”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv