Fjällräven Expedition Down Parka No. 1 M Jakke

11.999,00 DKK

Ekstremt velisoleret dunparka i G-1000 Eco med forstærkninger i G-1000 HeavyDuty. Med sin dybe hætte og pålidelige egenskaber er den designet til arktisk kulde.

Ryd

Beskrivelse

Fjällräven Expedition Down Parka No. 1 M – bygget til ekstreme forhold

En ekstremt velisoleret vinterparka til professionel brug under arktiske forhold. Pålidelighed og funktionalitet var i højsædet, da vi udviklede denne jakke, og hvert eneste sting er syet, så det kan modstå meget store belastninger og beskytter dig mod længere tids eksponering for ekstrem kulde.

Jakken har et langt snit og en dyb stormhætte med aftagelig syntetisk pelskant, som giver ekstra beskyttelse mod bidende vinde. Tovejslynlåsen er skjult bag en beskyttelsesklap med knapper, der er fastgjort med bånd. Alle knapper og lynlåstappe er ekstra store, så de er lette at få fat om, når du er iført tykke handsker.

Der er flere rummelige lommer på brystet og længere nede, hvor du kan opbevare GPS, skibriller, ekstra handsker mv. , og du kan varme kolde fingre i et par lommer til hænderne i brysthøjde. Jakken er også forsynet med indvendige lommer samt et par aftagelige seler, som du kan bruge, hvis du vil have jakken “på” uden at bruge ærmerne, hvilket kan være praktisk, når du skovler sne eller udfører andet hårdt arbejde, og du ikke vil risikere, at jakken blæser væk, hvis der kommer et pludseligt vindstød. Den har desuden manchetter med velcrojustering og en snor til at justere taljen.

Det primære materiale er G-1000 Eco bestående af genbrugspolyester og økologisk bomuld, og foret består af etisk produceret dun. Skuldrene, ærmerne, den nederste del af ryggen og lommerne er forstærket med G-1000 HeavyDuty, og jakken er foret med polyamid. Lommerne til hænderne og indersiden af kraven, der dækker hagen, er foret med varm uld fra den berømte klædefabrik Abraham Moon.

Stoffet og detaljerne er valgt sådan, at de er så miljøvenlige som muligt – f. eks. er de fleste af læderdetaljerne fremstillet af overskydende læderstykker – og sådan, at det er nemt at udskifte de dele, der udsættes for størst slid.

Jakken indgår i Fjällrävens Numbers-kollektion.

Vægt: 2648 g
Ydermateriale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Fyld: 95% goose down, 5% feather Supreme Microloft: 100% polyester
Vægt af fyld: 650 g
Påfyldningstykkelse: 800 CUIN
Køn: Til herrer
Funktioner:vandafvisende|vindtæt|hurtigtørrende|åndbar|tilpasningsdygtig|holdbar
Produktfamilie: Numbers
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering|Biologisk|Genanvendt

Yderligere information

Farve

Dark Olive

Str

Large, Xlarge

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Expedition Down Parka No. 1 M Jakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbeld dig vores nyhedsbrev og opnå fordele

- Se 10 vigtige, videnskabeligt underbyggede grunde til at tilbringe mere tid i det fri.

 

- Få vores månedlige nyhedsbrev med spændende nyt, produktnyheder og kundefordele.

Mange tak! Du vil modtage vores næste nyhedsbrev.

0

Din varekurv