Fjällräven Kajka 55L W Rygsæk

2.599,00 DKK

Avanceret vandrerygsæk til damer med høj bærekomfort, smarte funktioner og innovativ træramme. Perfect Fit-justering og Wet/Dry-rum.

Ryd

Beskrivelse

Fjällräven Kajka 55L W Rygsæk til kvinder er, trods sit ganske beskedne ydre, en avanceret vandrerygsæk i klassisk Fjällräven-ånd. Slidstærk, bekvem og funktionelt veludstyret – nu opgraderet med justerede, endnu bedre funktioner og en innovativ, helt unik træramme, som er langt mere miljørigtig og har samme styrke og funktion som aluminium.

Bæresystemet er udformet til at aflaste selv meget tunge byrder, og det brugervenlige Perfect Fit Adjustment System kan nemt indstilles, så det passer til forskellige kroppe – både ryglængde og bredde mellem skulderremmene. Det skræddersyede hoftebælte giver høj bærekomfort på lange vandredage.

Hovedrummet i Fjällräven Kajka Rygsæk har åbning foroven med snelås, en stor lodret åbning på forsiden og endnu en forneden, som gør det let at få overblik over udstyret. Det kan deles i en øvre og en undersektion, hvor undersektionen har et Wet/Dry-rum, som holder især fugtigt og snavset udstyr adskilt fra det øvrige grej. Praktiske lommer med lynlås findes også i toplåget, på siderne og på hoftebæltet.

Toplåget kan tages af og bæres som talje- eller brysttaske, når du vil have ekstra styr på værdigenstandene. To kompressionsremme på hver side, som fastgøres med smalle stave, giver en jævn og effektiv kompression uden at blokere sidelommernes åbninger. Fastgørelsesmuligheder på toplåget og under rygsækken. Fløjte på brystrem og regnslag med refleksprint.

Fjällräven Kajka serien er blevet rost af vandrere over hele verden og er endda blevet rost i fagpressen. Blandt andet blev Kajjka rygsække udvalgt til årets produkt 2009 af det svenske friluftsmagasin Utemagasinet, og den blev udnævnt til Bedst i Test i den finske avis Retkis store rygsæktest i 2011.

Vægt: 3100 g
Materiale navn: Polyester | Vinylon-F
Ydermateriale: 600D 100% polyester Vinylon F: 100% vinylal
Volumen: 55 l
Bredde: 33 cm
Højde: 72 cm
Dybde: 27 cm
Bæresystem: Perfect Fit
Regndække: inkluderet
Køn: dame
Funktioner: vandafvisende | holdbar | hurtigtørrende

Yderligere information

Farve

Graphite

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Kajka 55L W Rygsæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbeld dig vores nyhedsbrev og opnå fordele

- Se 10 vigtige, videnskabeligt underbyggede grunde til at tilbringe mere tid i det fri.

 

- Få vores månedlige nyhedsbrev med spændende nyt, produktnyheder og kundefordele.

Mange tak! Du vil modtage vores næste nyhedsbrev.

0

Din varekurv