Seneste anmeldelser

Shop

Hos Outdoor i Centrum finder du alt i fiskeudstyr, outdoor-beklædning og outdoor-udstyr.

Vi er vilde med fiskeri og outdoor
Med vores store ekspertise kan vi give dig den allerbedste rådgivning og service, så du også kan opleve glæden ved at fiske eller tage på vandretur, telttur, etc. ude i naturen. Vi har alt i udstyr og beklædning til lysftiskeri og outdoor; find det der passer til dit behov. Skulle du evt. have købt noget, som måske ikke er det rigtige til dig, tager vi det gerne retur og hjælper dig med at finde det perfekte til dit behov.

Salg af fiskeudstyr og fiskebeklædning
Vores webshop byder på fiskeudstyr til spinnefiskeri, havfiskeri eller fluefiskeri, ligesom du kan købe udstyr til trolling, karpefiskeri eller geddefiskeri. Vi har naturligvis også alt i endegrej og liner. Uanset om du er garvet lystfisker og kun vil have det mest eksklusive fiskeudstyr – f.eks. en lækker Simms Waders eller Daiwa Exist spinnehjul – eller du er på udkig efter et godt tilbud på fiskegrej, f.eks. en billig neopren waders eller billig havstang eller fiskestang til trolling, så har vi masser af fedt fiskegrej på tilbud. Køb fangstnet, ekkolod / Fishfinder til båden, og husk at det er vigtigt at være godt klædt på med den rigtige fiskebeklædning, Køb f.eks. en vandtæt fiskejakke, en  Simms vadejakke og anden fiskebeklædning. Vi fiskestænger og fiskehjul m.fl. fra det bedste mærker, som Shimano, Okuma, Abu, Westin, Savage Gear, Daiwa, Simms, Geoff Anderson, Scierra m.fl.

Salg af outdoor-beklædning – Tøj til friluftsliv
Stort udvalg i outdoor-beklædning til mænd og kvinder; køb herretøj og dametøj fra Fjällräven, Pinewood herretøj og dametøj, Yeti dunjakker, Patagonia jakker, Aclima uldundertøj osv. Hvad med en hårdfør Fjällräven friluftsjakke? Eller vælg en lækker vest eller jakke til det nordiske klima fra Patagonia, Yeti eller Pinewood. Alt i trekking-tøj såsom vandrebukser, friluftsbukser, uldtrøjer, jagtskjorter, uldundertøj, vandtæt tøj og regnponcho fra mærker som Wheather Report og Sea To Summit. Køb vandrestøvler og vandresko, f.eks. Hanwag vandrestøvler til kvinder og mænd. Vi har også tilbehør, køb. f.eks. en Fjällräven bælte, kasket eller strikket hue eller hat fra Pinewood.

Salg af outdoor-udstyr
Du kan roligt tage din vandrerygsæk på og tage på eventyr i det fri, hvis du har udstyret i orden. Vi har alt i vandreudrustning og udstyr til friluftsliv. Køb f.eks. en Fjällräven vandrerygsæk, et let telt til vandring som tåler hård regn og storm, et tremands-, tomands- eller enmandstelt fra Nordisk eller HD Telte, samt nogle af de bedste liggeunderlag og soveposer af mærkerne Yeti, Nordisk m.fl. Husk også Trangia kogegrej og udstyr til madlavning og drikkeudstyr, inkluvive frysetørret mad. Vi har også outdoor-knive, økser, skovle, pandelygter og andet outdoor-udstyr du kunne få brug for.

0

Din varekurv