Tilbud

A Jensen Target 6/8 Seatrout

3.000,00 DKK 2.500,00 DKK

Kyst fluehjul.

Share

Beskrivelse

Vores nye Target hjuls, er lavet til at imødekomme kravene fra nutidens fluefiskere. Vi ønskede at lave et tuff lækkert hjul med en full frame design, helt lukket bremse og i et moderne og funktionelt design.

Resultatet var Target hjul.

Rullen er CNC skåret fra High Grade 6061 Aircraft Aluminium. Alene styrken af ​​denne temmelige dyre materiale sikrer høj stabilitet, som er en af ​​de vigtigste faktorer, især når du samtidig vil lave et let hjul. Vi har endda lavet et ekstra stærk hus med en lukket full frame design for at gøre bunden af ​​spolen så stabil og stærk som muligt. Ikke noget, der skærer i vægten, men sikrer og tilføjer styrke og stabilitet.

Bremsen er en fuldt lukket og forseglet multi kulstof disc-system. Inden i bremsen finder højere tryk end udenfor . Dette sikrer, at intet vil trænge ind i bremsen, ingen snavs, ingen vand, ingen sand osv, da det simpelthen ikke kan bevæge sig mod trykgradienten. Denne funktion kombineret med de anvendte materialer gør det til et perfekt valg også i salt og ferskvand.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “A Jensen Target 6/8 Seatrout”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vind et gavekort på 1.000,00 kroner - Tilmeld dig vores månedsbrev!

- de mest spændende produktnyheder

- special-rabat på udvalgte produkter

- afmeld når som helst

Tak for din tilmelding

Share This
0

Din indkøbskurv