Fjällräven Anorak No. 8 W

3.499,00 DKK

Avanceret anorak til kvinder, bygget til krævende vandreture hele året. Fremstillet af G-1000 Eco og G-1000 HD med justerbar stormhætte, masser af ventilation og praktiske lommer.

Ryd

Beskrivelse

Fjällräven Anorak No. 8 W – dame anorak til krævende vandreture

Fjällräven Anorak No. 8 W er skabt til at klare hårde forhold i skov og fjeld, året rundt. En rigtig high-performance Anorak, fremstillet af vind- og vandafvisende G-1000 Eco i genanvendt polyester og økologisk bomuld, med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty på skuldre og albuer.

Hætten kan justeres, så den sidder perfekt omkring hovedet, og skyggekonstruktionen betyder, at du kan folde skyggen tilbage i to vinkler, afhængigt af om du vil have maksimal vindbeskyttelse eller større udsyn fra siderne. Når den bæres, danner hætten en høj krave, der holder din hals varm. I varmere vejr kan lynlåsen åbnes, og åbningen kan knappes op og foldes ud til siden for at slippe overskudsvarme ud.

Også i anorakkens sider er der lange lynlåse, som kan åbnes for at give ventilation og gøre det lettere at tage anorakken af og på. Den store kængurulomme foran kan nås både oppefra og fra siderne. Et snoretræk i ryggen regulerer taljevidden, og endnu et snoretræk foran justerer linningen. De rummelige manchetter kan justeres med en knap.

Fjällräven Anorak No. 8 W jakkens materialer og detaljer er valgt med henblik på at minimere miljøpåvirkningen – for eksempel er de fleste læderdetaljer fremstillet af overskydende læderstykker – og for at det skal være enkelt at udskifte eksponerede dele efter flere års anvendelse.

 


Yderligere information

Str

Small, Medium, Large

Farve

Dark Olive

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Anorak No. 8 W”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbeld dig vores nyhedsbrev og opnå fordele

- Se 10 vigtige, videnskabeligt underbyggede grunde til at tilbringe mere tid i det fri.

 

- Få vores månedlige nyhedsbrev med spændende nyt, produktnyheder og kundefordele.

Mange tak! Du vil modtage vores næste nyhedsbrev.

0

Din varekurv