Fjällräven Anorak No. 8 Men

3.499,00 DKK

Super avanceret anorak til krævende ture året rundt. Syet i G-1000 Eco og G-1000 HeavyDuty med tilpasningsegnet stormhætte, god ekstra ventilation og praktiske lommer.

 

Ryd

Beskrivelse

Fjällräven Anorak No.8 Men – herre anorak til krævende vandreture året rundt

Fjällräven Anorak No.8 M er bygget til at klare hårde forhold i skov og fjeld, hele året.

Hætten kan justeres, så den sidder perfekt omkring hovedet, og en skyggekonstruktion gør, at du kan folde skyggen tilbage i to trin – afhængigt af, om du vil have maksimal vindbeskyttelse eller større udsyn fra siderne. Når den er foldet ned, danner hætten en høj krave, der varmer langt op ad hals og nakke. I varmere vejr kan lynlåsen foran åbnes, og kilen i åbningen knappes op og foldes ud til siden for at slippe overskudsvarme ud.

Også i anorakkens sider sidder der lange lynlåse, som kan åbnes for at give ventilation og til nem på- og afklædning. Den store kængurulomme foran kan nås oppefra og fra siderne. En lynlås på ryggen regulerer taljevidden og endnu en lynlås foran justerer vidden i den nederste kant. Knappekant i ærmeafslutningen.

Fjällräven Anorak No.8 er syet i vind- og vandafvisende G-1000 Eco i genanvendt polyester og økologisk bomuld, med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty på skuldre, ærmer og i det forlængede stykke i lænden. Materiale og detaljer er valgt til at minimere påvirkningen af miljøet – for eksempel er de fleste læderdetaljer fremstillet af anvendt overskud – og for at det skal være enkelt at udskifte udsatte dele efter flere års anvendelse.

Farven er Dark Olive


Yderligere information

Str

Medium, Large, Xlarge

Farve

Dark Olive

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Anorak No. 8 Men”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbeld dig vores nyhedsbrev og opnå fordele

- Se 10 vigtige, videnskabeligt underbyggede grunde til at tilbringe mere tid i det fri.

 

- Få vores månedlige nyhedsbrev med spændende nyt, produktnyheder og kundefordele.

Mange tak! Du vil modtage vores næste nyhedsbrev.

0

Din varekurv