Tilbud

Fjällräven Skogsö Padded M Jakke

2.899,00 DKK 2.299,00 DKK

Den slidstærke og behagelige Skogsö Padded er en let polstret vinterjakke, lavet i det geniale G-1000 Original og med G-loft Supreme fyld

Ryd

Beskrivelse

Fjällräven Skogsö Padded herrejakke til det skandinaviske vejr

Den funktionelle Fjällräven Skogsö Padded M Jakke er en hoftelang letforet vinterjakke i G-1000 med fast, justerbar hætte. Jakken er perfekt til årets kolde måneder, fordi den holder vinden ude og forbliver tør under kortvarige regnbyger, samtidig med at den lader den fugt, der dannes, når du er aktiv, slippe ud.

Det syntetiske fyld G-Loft Supreme sikrer, at du kan holde varmen, selv under fugtige forhold, og jakken giver god bevægelsesfrihed, både med og uden rygsæk.

Ærmerne er anatomisk formede, og manchetterne justeres med trykknapper. Tovejslynlåsen er dækket af en beskyttelsesklap med trykknapper ved hagen, på brystet og forneden. Jaklet vinterjakke, ken har flere lommer, der er velegnede til opbevaring: to store brystlommer og to lommer i siderne – alle med lynlås med ekstra stor lynlåstap, så de nemt kan åbnes og lukkes med handsker på. Den har også to rummelige indvendige netlommer, som er perfekte til opbevaring af hue eller handsker. Der er desuden en snor til at justere kanten forneden.

Yderligere information

Str Og Farve

Navy Str Large, Navy Str Xlarge, Navy Str XXlarge, Sort Str XXlarge

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Skogsö Padded M Jakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Du kunne også være interesseret i...

Tilbeld dig vores nyhedsbrev og opnå fordele

- Se 10 vigtige, videnskabeligt underbyggede grunde til at tilbringe mere tid i det fri.

 

- Få vores månedlige nyhedsbrev med spændende nyt, produktnyheder og kundefordele.

Mange tak! Du vil modtage vores næste nyhedsbrev.

0

Din varekurv