Garmin STRIKER Plus 4 med dobbeltstråle-transducer Ekkolod

1.599,00 DKK

GPS fishfinder med branchens førende ekkolod og kortlægningssoftware i bedste Garmin kvalitet.

Beskrivelse

Garmin Striker Plus 4 – 4.3″ GPS Fishfinder

Med Garmin Striker plus 4 får du branchens førende ekkolod og Quickdraw Contours kortlægningssoftware.

Garmin STRIKER Plus 4 Fishfinder har et klart og tydeligt 4.3″ display og indbygget GPS med CHIRP-ekkolod, der giver krystalklare billeder. Den indbyggede Quickdraw Contours korttegningssoftware kan gemme op til 800.000 hektars indhold med 1-fods konturer. Med den indbyggede GPS kan du markere og navigere til waypoints og få vist bådens fart.

 • Dobbeltstråletransducer med traditionelt Garmin CHIRP ekkolod for krystalklare billeder og imponerende måladskillelse medfølger
 • Indbygget Garmin Quickdraw™ Contours kortlægningssoftware giver dig mulighed for at oprette og gemme kort med 1-fods konturer over op til 800.000 hektar
 • Med den indbyggede GPS kan du markere waypoints, oprette ruter og få vist bådens fart
 • Tydeligt 4.3″ display, der er læsbar i sollys, og intuitiv brugerflade
 • Robust design til alle former for fiskerimiljø

Garmin Quickdraw Contours

Ingen kender det vand, du fisker i, bedre end dig selv og dem, du fisker sammen med. Mens du trollingfisker langs kysterne og i dybderne, opretter Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren HD-fiskekort over de steder, du har været. Der kræves ingen særlig viden. STRIKER™ Plus 4 kan nu gemme op til 800.000 hektar af dine Quickdraw Contours kort med 1-fods konturer.

!#171065%%alt%%#!

CHIRP ekkolodsklarhed

STRIKER™ Plus 4 Fishfinder indeholder Garmin CHIRP teknologi for en højere grad af klarhed og detaljerigdom, som du forventer fra Garmin. Krystalklare ekkolodsbilleder giver imponerende måladskillelse og opløsning på lavt og dybt vand. Bundkonturerne er mere synlige, selv ved højere hastigheder, og signalstøj kan dæmpes på større dybder og giver en opdateret fortolkning af, hvad der befinder sig under overfladen.

!#171167%%alt%%#!

GPS Fishfinder

Den indbyggede, ekstremt følsomme GPS finder og fastholder din position overalt på vandet. Med GPS’en kan du markere waypoints til forskellige steder. Bider fisken således på ét sted, kan du markere det og vende tilbage til stedet på din næste tur. Marker dokker, anløbsbroer og andre steder på søen, og opret ruter tilbage til dem på din næste tur. GPS’en giver også STRIKER™ Plus 4 mulighed for at vise bådens fart på skærmen, så du kan være sikker på at du trollingfisker med den rigtige fart til den lokkemad, du bruger, eller i kølvandsregulerede områder.

Bygget til dig

STRIKER™ Plus 4 Fishfinder gør fiskeri til en leg, og den er bygget til at fungere i ethvert miljø. Det tydelige display, der er læsbart i sollys, giver dig et klart overblik over, hvad der er under båden, selv på de lyseste dage. Og den større skærm giver et bedre overblik over, hvad der sker under båden. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere til en vilkårlig funktion, du skal bruge, så du er klar til hvad som helst på vandet.

I kassen er der .

 • STRIKER™ Plus 4 Fishfinder
 • Garmin dual-beam transducer
 • Strøm-/datakabel
 • Vippe-/drejebeslag
 • Materiale
 • Garmin mærkat til fender
 • Dokumentation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin STRIKER Plus 4 med dobbeltstråle-transducer Ekkolod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du tænkt på det hele? Få tjeklisten.

Husk disse 13 ting, hvis du vil have max fiskeglæde! 

Mange tak! Du får nu tilsendt vores tjekliste på e-mail.

0

Din varekurv