Garmin STRIKER™ Plus 4cv Med GT20-TM transducer Ekkolod

2.299,00 DKK

Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

4.3″ GPS Fishfinder med branchens førende ekkolod og Quickdraw Contours kortlægningssoftware

 • Transducer med indbygget traditionelt Garmin CHIRP ekkolod samt CHIRP ClearVü scanningsekkolod medfølger
 • Indbygget Garmin Quickdraw™ Contours kortlægningssoftware giver dig mulighed for at oprette og gemme kort med 1-fods konturer over op til 2 millioner hektar
 • Med den indbyggede GPS kan du markere waypoints, oprette ruter og få vist bådens fart
 • Tydeligt 4.3″ display, der er læsbar i sollys, og intuitiv brugerflade
 • Robust design til alle former for fiskerimiljø

STRIKER Plus 4cv Fishfinder med et tydeligt 4.3″ display og indbygget GPS har traditionelt Garmin CHIRP ekkolod, Garmin CHIRP ClearVü scanningsekkolod og Quickdraw Contours korttegningssoftware, der kan gemme op til 2 millioner hektars indhold med 1-fods konturer. Med den indbyggede GPS kan du markere og navigere til waypoints og få vist bådens fart.

Garmin Quickdraw Contours

Ingen kender det vand, du fisker i, bedre end dig selv og dem, du fisker sammen med. Mens du trollingfisker langs kysterne og i dybderne, opretter Quickdraw Contours kortlægningssoftwaren HD-fiskekort over de steder, du har været. Der kræves ingen særlig viden. STRIKER™ Plus 4cv kan nu gemme op til 2 millioner hektar af dine Quickdraw Contours kort med 1-fods konturer.

!#171065%%alt%%#!

CHIRP ClearVü klarhed

STRIKER Plus 4cv Fishfinder indeholder Garmin CHIRP teknologi kombineret med Garmin ClearVü scanningsekkolod, der giver et næsten fotografisk, bredt billede af, hvad der passerer under båden. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Parret med det traditionelle Garmin CHIRP ekkolod for imponerende måladskillelse hjælper denne transducer dig med fange flere fisk.

!#171166%%alt%%#!

GPS Fishfinder

Den indbyggede, ekstremt følsomme GPS finder og fastholder din position overalt på vandet. Med GPS’en kan du markere waypoints til forskellige steder. Bider fisken således på ét sted, kan du markere det og vende tilbage til stedet på din næste tur. Marker dokker, anløbsbroer og andre steder på søen, og opret ruter tilbage til dem på din næste tur. GPS’en giver også STRIKER™ Plus 4cv mulighed for at vise bådens fart på skærmen, så du kan være sikker på at du trollingfisker med den rigtige fart til den lokkemad, du bruger, eller i kølvandsregulerede områder.

Bygget til dig

STRIKER™ Plus 4cv Fishfinder gør fiskeri til en leg, og den er bygget til at fungere i ethvert miljø. Det tydelige display, der er læsbart i sollys, giver dig et klart overblik over, hvad der er under båden, selv på de lyseste dage. Og den større skærm giver et bedre overblik over, hvad der sker under båden. Den intuitive brugerflade gør det nemt at navigere til en vilkårlig funktion, du skal bruge, så du er klar til hvad som helst på vandet.

I kassen er følgende.

 • STRIKER™ Plus 4cv Fishfinder
 • GT20-TM transducer
 • Strøm-/datakabel
 • Vippe-/drejebeslag
 • Materiale
 • Garmin mærkat til fender
 • Dokumentation

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Garmin STRIKER™ Plus 4cv Med GT20-TM transducer Ekkolod”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du tænkt på det hele? Få tjeklisten.

Husk disse 13 ting, hvis du vil have max fiskeglæde! 

Mange tak! Du får nu tilsendt vores tjekliste på e-mail.

0

Din varekurv